Bovine

Premixuri pentru bovine de carne, vaci de lapte și viței

Premixuri pentru bovine de carne

Principalul obiectiv al îngrășării bovinelor este un aport caloric mare, asigurat în fiecare zi. Alegerea unei strategii corecte de hrănire este extrem de importantă, lucru valabil pentru orice animal (indiferent de rasă, sex etc.). După mulți ani de practică în strategii de hrănire și după o colaborare strânsă cu fermierii, Vilofoss a dobândit expertiza și cunoștințele necesare pentru a livra conceptele de hrană corecte pentru afacerea dvs.

 

Premixuri pentru vaci de lapte

Vacile de lapte pot acum să intre în lactație la un nivel de vârf. Acest lucru este posibil datorită zootehniei intensive și a biotehnologiilor eficiente care definesc agricultura din zilele noastre. Mai ales primele 100 - 150 de zile de lactație impun cerințe înalte pentru vacile de lapte. Cerințe pentru îngrijire, gestionare și hrănire.

Pe baza anilor de experiență practică în hrănirea animalelor, Vilofoss înțelege importanța hranei de înaltă calitate și poate produce concepte de hrană adaptată, potrivite cerințelor fiecărei cirezi.

 

Premixuri pentru viței

Pentru viței, este extrem de important să îi ajutăm să pornească în viață cu dreptul. Acest început de drum corect necesită gestionare și hrănire de calitate. După ani de experiență în ferme, Vilofoss este capabil să ofere soluții valoroase pentru bunăstarea animalelor, gestionarea și hrănirea lor.