Păsări

Premixuri pentru păsări

Creșterea păsărilor variază în funcție de scopul producției. Planul general pentru tipul de animal și producție este cel care stabilește cerințele diferite pentru soluția de hrănire. Vilofoss deține deja expertiza și cunoștințele necesare pentru a îndeplini cerințele pieței și a crește nivelul de producție.

 

Noul produs PECKStone pentru păsări!

„PECKStone Poultry”- un nou material stimulativ pentru găini ouătoare, pui de carne, gâște și curcani

PECKStone ajută animalele să își îndeplinească necesitățile comportamentale naturale, îmbunătățindu-le astfel bunăstarea. În același timp, ciocul devine mai ascuțit atunci când animalele ciugulesc pe piatră. Prin urmare, au loc mai puține răni atunci când animalele se ciugulesc între ele.

Mai mult, „PECKStone Poultry” asigură animalelor o doză suplimentară individuală de microminerale, calciu, magneziu și sodiu. Astfel, se menține un metabolism sănătos și se încurajează totodată dezvoltarea structurii osoase și a penajului.

Vitfoss oferă trei tipuri de PECKStone. „PECKStone Poultry” este un produs bazat în întregime pe minerale, deci se poate folosi și în fermele organice. „PECKStone Poultry Wheat” conține o cantitate mare de cereale integrale de grâu și, de aceea, consistența este mai fină. Este recomandat în principal pentru creșterea puilor de carne. „PECKStone Poultry Wheat Organic” se poate folosi în producția organică.

Toate aceste trei produse sunt suplimente alimentare de calitate certificate.

PECKStone Poultry” este disponibil într-un bol de 10 kg, iar „PECKStone Wheat” și „PECKStone Poultry Wheat Organic” sunt disponibile în recipiente de 8 kg.

Montare: Blocul poate fi răsturnat și amplasat deasupra vasului de hrănire sau poate fi plasat într-un suport care se comercializează separat. 

Peckstone