Porci

Premixuri pentru scroafe, porci de carne și purcei

Premixuri pentru scroafe

Rasele și metodele oferite de tehnicile moderne au avut ca rezultat o creștere considerabilă a producției de porcine. Însă producția lipsită de sensibilitate solicită la maximum aceste animale. De asemenea, crește gradul de risc la îmbolnăvire. Pentru a da o producție de nivel înalt, aceste animale au nevoie de hrănire și gestionare de calitate.
Conceptele de hrănire adaptate și gama largă de produse oferite de Vilofoss îndeplinesc aceste cerințe.

Premixuri pentru porci de carne

Creșterea profesionistă a porcinelor depinde de performanța și eficiența costurilor pentru furaje. La dezvoltarea unei strategii de hrănire trebuie în considerare mai multe aspecte. Dintre acestea, unitatea, genetica, sexul și tehnica de hrănire sunt de maximă importanță. Consilierea și soluțiile personalizate definesc expertiza fundamentală de la Vilofoss.  

Premixuri pentru porcine

Creșterea porcilor constituie un aspect esențial pentru succesul afacerii. Pentru a le asigura un metabolism optim, trebuie să ne îngrijim din primele stadii de buna funcționare a sistemului lor digestiv. Produsele cu o compoziție optimă pentru o palatabilitate mare sunt esențiale și adaptate pentru fiecare purceluș.

Vilofoss are deja un nivel ridicat de expertiză în acest sens, datorită cunoștințelor dobândite în urma practicii din ferme și a strategiilor de hrănire dezvoltate.